Organisatiebureau CNO-Expo uit Rijssen organiseert op 6 en 7 september 2017 de Melkvee Vakdagen voor Zuid-Nederland en België. Landgoed Velder te Liempde is de gastheer van het nieuwe evenement. Het evenemententerrein kent een rijke historie van evenementen. Een van de eerste stamt al uit 1948, de land- en tuinbouwwerkdagen. Dit evenement trok grote aantallen bezoekers, meer dan 100.000.

Het is dan ook niet voor niets dat Johan Wolters, organisator in hart en nieren en directeur van CNO-Expo, heeft gekozen voor Landgoed Velder als thuisbasis voor zijn evenement. “Hier ligt zo’n rijke historie, dat sprak mij gelijk aan. Ik heb al een paar jaar het idee om hier in Liempde weer een sterk evenement te organiseren. Nu ga ik tezamen met mijn team letterlijk de koe bij de hoorns vatten. De Melkvee Vakdagen zijn bestemd voor alle melkveehouders en zij zullen op dit evenement alles kunnen vinden voor hun vak, allerhande zaken waar ze dagelijks mee te maken hebben.”

Uiteraard zal de stand van MAYO ook aanwezig zijn op dit evenement.

 

Call Now Button