Er is veel te krijgen op het gebied van boxbedekking, Wie zoekt op internet ziet honderden verschillende types, de stalinrichter heeft waarschijnlijk een map vol voorbeelden en soms lijkt het alsof er elke week wat nieuws op de markt komt. Bij de MAYO denken we al 30 jaar de beste te hebben, boeren wereldwijd lijken het daarmee eens te zijn. Dit zijn hun 6 redenen:

1. Kennis van zaken

De fabriek van MAYO staat in Ierland, in de provincie Mayo. Hier worden geen boxen, voerhekken of waterbakken gemaakt. Al 30 jaar enkel en alleen koematrassen. Het is de enige fabriek wereldwijd die zich 100% toewijd aan het maken van de beste koematras

2. Kwaliteit

De matrassen zijn gemaakt van 100% EVA schuim, niet van gerecycled schuim of rubber(afval). EVA is kwalitatief de hoogste en duurste schuimsoort die gefabriceerd kan worden. MAYO geeft daardoor de langste garanties op de markt, dit doen ze immers al 30 jaar.

Koematrassen jaren 80

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Indrukbaarheid

Een proefstuk van de MAYO kan hard lijken, mensen houden deze vast en knijpen er wat in, vergeten soms dat een koe 600kg weegt. 70% van het gewicht komt op de knieën terecht als een koe zich laat vallen. Het is belangrijk dat een matras niet te zacht is. Kun je het schuim met twee vingers inknijpen dan is deze duidelijk te zacht en “vallen” koeien er door heen. MAYO heeft de perfecte indrukbaarheid en behoud deze langer dan elk ander product op de markt.

4. Hygiëne

We zeggen het vaak. Het is schuim maar geen spons. In dit matras (met gesloten celstructuur) zal nooit een druppel vocht of vuil intrekken. Matrassen zijn zo schoon als de eerst dag dat ze gelegd zijn

.

 

5. Grip

Al is een matras droog of nat. Op MAYO matrassen hebben de dieren altijd grip, in plaats van ruw profiel wat schuurt en wat er voor zorgt dat vuil aankoekt blijven onze matrassen altijd zacht. Het schuurt niet aan het beenwerk en geeft grip in alle omstandigheden. Dus ook in afkalf ruimtes.

6. Geen toplaag

Een toplaag over schuim houd het mooi bij elkaar en laat het mooi lijken. Echter bij een dunne toplaag is de kans op scheuren groot, een zware rubberen mat verminderd het comfort. Een toplaag heeft geen enkele toevoeging. In theorie kan er een toplaag over de MAYO matrassen heen, maar we doen het niet. Degelijk profielen verzonken en weggewerkt houden de matrassen op hun plek. Gegarandeerd.

Onze klanten lijken het met ons eens te zijn.

Ca.4.800.000+ MAYO matrassen liggen er reeds wereldwijd, wat de MAYO de meest verkochte matras maakt en elke maand komen daar +/- 10.000 bij.

Vraag uw stalinrichter naar MAYO of neem direct contact met ons op. Test de matras zelf en laat u overtuigen.

 

Call Now Button