Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende

Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier gaan op 15, 16 en 17 mei 2019 de Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord Nederland van start.

De exposanten van Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw.

Toeleveranciers krijgen hier de kans een zeer vakgericht publiek te ontmoeten. Omdat het een buitenlocatie betreft is er de mogelijkheid naast deelname ook demonstraties te geven. CNO-Expo biedt exposanten, die hier gebruik van willen maken, naast hun stand ruimte aan voor voer en/of mechanisatie demo’s. Daarnaast kunnen exposanten ook GRATIS deelnemen aan de Trekker-Testritten die worden georganiseerd!

Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord-Nederland wordt het Platform voor:

➥   Boeren

➥   Product

➥   Retail

➥   Politiek

➥   Eindgebruiker

Call Now Button