Bij MAYO zijn we overtuigd van onze kwaliteit en ambacht. Elk matras is stuk voor stuk met de hand gemaakt en daarnaast is de fabriek in Ierland de enige wereldwijd die zich 100% focust op het produceren van koematrassen. Deze aandacht vind je terug in de producten. We garanderen niet dat er een zwart stuk matras in de box ligt. we garanderen dat het stuk schuim dat in de box ligt zacht aanvoelt, veerkrachtig is en blijft! Veel grip bied in alle omstandigheden en bacteriën zullen zich nooit nestelen in het matras.

                      

Directeur T. Duffy laat zien hoe de machines werken en hoe de producten getest worden

Hét product waar het om gaat zijn de matrassen, echter zonder de nodige partners in bevestiging zou het niet werken. Ook hier willen we alleen de hoogste kwaliteit. De strippen worden door precisiemetaalbewerker Growfeeder uit Uden (NL) vervaardigd. Hoogwaardig metaal tot op de millimeter nauwkeurig gezet, geponst en vervolgens thermisch verzinkt. Growfeeder is internationaal bekend vanwege haar kwaliteit en vakmanschap in de agrarische sector.

  

Growfeeder – Made in Holland

Een matras of strip is niets als deze niet goed word vastgezet. Met Van Praag montage technieken uit Hardenbergen (NL) hebben we het meest hoogwaardige montagemateriaal in huis. Het materiaal is uitgezocht op levensduur en eenvoud in de montage zonder compromissen te sluiten. Net als de strippen is al het montagemateriaal thermisch verzinkt wat relatief duur en ingewikkeld kan zijn met zulk klein materiaal. Maar ook niet nemen we geen genoeg met minder. Dat maakt MAYO zelfs de grootste afnemer van thermische verzinkte schroef/pluggen

AVP montagetechnieken

 

 

Heeft u een vraag over onze producten? Of wilt u het productieproces eens bekijken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Trots laten wij u zien hoe wij werken.

 

 

Call Now Button