SILOSTOP KUILFOLIE

Voor de gespecialiseerde melkveehouder!

  • Unieke zuurstofbarrière film die meer dan 50 x minder zuurstofdoorlatend is dan conventionele kuilplastiek.
  • Hierdoor weinig tot geen bewaar- en uitkuilverliezen met een hogere ruwvoerkwaliteit en -rendement als gevolg
  • 55 micron dik dus 2,5 x minder dik dan conventionele plastiek van 125 tot 150 micron dik. Bvb Rol 10 x 50 m weegt 20.8 kg.
  • Wordt eenlaags toegepast dwz enkel te bedekken met beschermende vogelnetten, rondom af te sluiten met grindzakken en om de 5 m dwars te verzwaren.
  • Dit is het einde van het autobandentijdperk !!
  • Wordt reeds in 57 landen vermarkt maar sedert 2016 in België.

TECHNISCHE INFO

Zeer dun zijnde  55µm en zelfs 45 µm indien gewenst, ook verkrijgbaar in 80 µm (silostop MAX ) voor zei die nog zekerder willen zijn.

Silostop Black Ultimate Oxygen Barrier Film wordt wereldwijd erkend als de toonaangevende zuurstofbarriere film voor het bewaren van optimale kuilvoerkwaliteit.

Silostop Black is dun, licht en zeer sterk, waardoor het makkelijk te hanteren en toe te passen is. De unieke eigenschappen van zuurstofbarrière zijn meer dan 50x effectiever zijn dan conventionele zwart / wit folies, en het houdt nog meer zuurstof tegen in vergelijking met traditionele vacuumfolies. Dit is de meest gasdichte kuilfolie op de markt!

De laatste 2 jaar hebben wij ook hergebruik toegepast dwz. We rollen de folie over de volledige lengte op zonder af te snijden. Door het lage gewicht is dit zeker mogelijk. Wanneer de silo van bvb 10m breed ten einde is snijden we de volledige rol in 2 en zodoende maken we 2 nieuwe rollen kantplastiek van 5m breed die we in de volgende silo opnieuw gebruiken. Zo drukken we de kosten maximaal, hebben we zeer weinig afval en hebben we toch een super inkuilrendement! De silostop zuurstof barière film is niet de goedkoopste film die er bestaat. Gebruik hem dus goed, zo haal je een uitstekend rendement!

Voor meer informatie:

 

Rob Bulte 06 305 69 255

Call Now Button